avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Gard demontabil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Gard demontabil

In cazul in care cineva a facut o sesizare la primarie cum ca in curte comuna s-ar fi facut un gard fara autorizatie, se poate retrage plangerea ?
Daca ati facut o sesizare la primarie, aceasta este obligata sa verifice reclamatia dvs.
cand se face controlul aferent, va puteti retrage si "plangerea" Le spuneti ca acum e o.k si nu mai aveti nimic impotriva gardului...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie kokutza kokutza Buna ziua. Locuiesc la o curte comuna cu 4 apartamente, doua dintre acestea fiind retrocedate fostilor proprietari, mai bine zis urmasilor acestora, acestia ... (vezi toată discuția)
Reclamatie mincinoasa alinacomanescu alinacomanescu Buna ziua, unde trebuie sa ma adresez daca am fost invinuit pe nedrept de vecinul meu si care sunt demersurile. Mentionez ca vecinul meu a facut o sesizare ... (vezi toată discuția)
Autoservice ilegal nicoleta09 nicoleta09 Buna ziua!Vreau sa intreb poate functiona un service auto a carei cladire e lipita de casa mea?Initial a fost o sura,o anexa iar vecinul a obtinut o ... (vezi toată discuția)