avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Foloseste cineva ContabSQL?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Foloseste cineva ContabSQL?

Asi avea nevoie de cateva informatii cu privire la acest program de contabilitate daca il foloseste cineva, mai exact la bonuri de consum pe investiti se pot trece si facturile pentru sacderea materialelor necesare pentru amenajari in firma sau unde sa declar aceste investiti ca sa le scad de impozit?

Alte discuții în legătură

Unde declar/contabilizez facturile de investiti CuzescuAndra CuzescuAndra Buna sera asi dori si eu cateva informatii cu privire la: 1 Am infintat un srl neplatitor de tva, iar banii pentru amenajarea spatiului i-am avut noi. Se ... (vezi toată discuția)
Completare rjip intreprindere individuala MoraruAnca MoraruAnca Buna seara. Am si eu unele nelamuriri, daca se poate sa ma ajute cineva? Am o intreprindere individuala, activitate machior. 1- Produsele care le cumpar le ... (vezi toată discuția)
Bon de consum ContSters304123 ContSters304123 Buna ziua, De curand de la contabilitate mi se cere sa fac bon de consum pe orice material iese din magazin. Tin sa mentionez, ca am adaugat pretul cu TVA ... (vezi toată discuția)