Buna ziua are sotul meu o datorie la banca facuta de mult si din anumite motive nu a mai putut plati. De vreun an si ceva a fost preluata de o societate de preluare a creantelor si anume de [editat]. acum am ramas cu 2 rate restante si aici. oare cum am putea face sa ne mai scada din rata. Ne tot trimit scrisori acasa si efectiv ne terorizeaza, ne suna de nu stiu cate ori pe zi. Eu stiu ca datoriile trebuie platite si le vom plati doar ca nu putem acm plati toata rata. Multumesc de raspunsuri. Cu stima
da a semnat. Noi pe atuncit. nu eram impreuna asa ca a facut singur ce a a stiut. Noi nu avem proprietati impreuna si nici el singur nu are. Dar se paote pune propriere pe salariul? Sau putem oare vb cu ei sa mai micsoreze rata o paerioada?
Incercati sa luati legatura cu ei pt a incerca sa micsorati rata, dar cred ca aveti sanse f mici. Daca vor trece la executarea silita, atunci probabil ca se va pune poprire pe salariu, daca nu are alte bunuri.
Plata credit
ancut75
Buna ziua, pentru un credit de nevoi personale la Banca, ale carui rate nu au mai fost platite de 2 ani de zile, dobanzile cumulate cu datoria au ajuns la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile
byanca19
Buna ziua sper sa ma ajute cineva si pe mine cu un raspuns.fratele meu a luat mai multe credite de nevoi personale dar nu a mai platit ratele de aproape 1 an ... (vezi toată discuția)