avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Conversia creantelor in parti sociale/actiuni in caz ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Conversia creantelor in parti sociale/actiuni in caz de reorganizare judiciara

Am urmatoarea intrebare: la o societate aflata in reorganizare judiciara, daca un creditor doreste conversia crentei cu care este inscris in planul de reorganizare in actiuni, este permis si care sunt conditiile, inclusiv de natura fiscala
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii restante de la soc aflata in insolventa! Mateias Loredana Mateias Loredana Buna ziua, Lucrez la o soc aflata in insolventa (pe parcurs sa aprobat planul de reorganizare al soc.)si am restante salariale in jur de 5 luni. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Plan de reorganizare alina_cj alina_cj Buna ziua, Nu mi-am putut inscrie creanta in tabelul definitiv deoarece a fost depasit termenul. Debitoarea a depus un plan de reorganizare. Mai pot face ceva ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre termenii insolventa-faliment-procedura simplificata a insolventei. simonapopbarnescu simonapopbarnescu Buna ziua, va rog lamuritima in ceea ce priveste acesti termeni ce au in comun si care este diferenta? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)