avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce se intampla daca... nu le zic cum ma cheama?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce se intampla daca... nu le zic cum ma cheama?

Ce se intampla daca: Ma prinde politia furand ceva, dar nu vreau sa le zic cine sunt? Mai mult de 24 de ore nu ma pot retine...corect? Mandat pe 29 de zile... nu imi cunosc numele... nu sunt recidivst, nu au amprentele sau codul meu ADN. NU au absolut nimic. Hai pe bune... Ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: nikemaxy , utilizator 04:08, 28 Ianuarie 2014
STAI LINISTIT ... PE BUNE CA ITI AFLA DATELE .... DE AIA E POLITIE ... PE CARE MULTI O IAU IN RAS.... :D
Cati ani aveti, sunteti minor ? Asa pare..
Cum ii afla datele? sa zicem ca e din Cluj si fura la Timisoara?:)))

ziceam doar...
Da, vă pot reține 24 de ore pentru refuz de a vă legitima, interval de timp în ca organele de cercetare vor face demersuri în vederea identificării dvs. Acest refuz este sancționat contravențional, însă, în contextul reținerii comiterii unei infracțiuni, vă poate agrava situația.Nu vă bazați pe ascunderea identității.Ulterior va fi aflată, iar up poate fi începută și in rem, pânâ la stabilirea identității făptuitorului.Poate vi se pare distractiv să vă jucați de-a șoarecele și pisica, profitând de cunoașterea unor dispoziții legale oarecum defectuoase, dar nu puteți scăpa decât o perioadă scurtă.
urmeaza cat de repede cartile de identitate cu amprenta

Alte discuții în legătură

Politie - retinere minor mihaela1971 mihaela1971 am un fiu de 16 ani si saptamana trecuta a ramas intr-o seara in parc pana dupa ora 24 ca niciodata.La un moment dat niste politisti i-a perchezitionat(mai era ... (vezi toată discuția)
O persoana x se întâlnește cu o alta persoana y cu scopul ... viorelv viorelv O persoana x se întâlnește cu o alta persoana y cu scopul ca ultimul sa cumpere un telefon de la x. Persoana y analizează telefonul și intr-un moment de ... (vezi toată discuția)
Posesie de cannabis Nuffy Nuffy Acum cateva luni eram afara impreuna cu in prieten pe o banca in fata unei scari de bloc, foarte aproape de domiciliul lui. In jurul orei 1:00 se opreste in ... (vezi toată discuția)