avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii deducere personala de baza
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

deducere personala de baza

cei care realizeaza venituri din profesii liberale beneficiaza de deducere personala de baza?
Cel mai recent răspuns: RLA , utilizator 08:29, 3 Iunie 2005
Conform art. 56 alin. 1 din Codul fiscal, deducerea personala se acorda doar persoanelor care obtin venituri din salarii la functia de baza.
Sunt avocat si am deducere personala de baza si suplimentara pentru persoane aflate in intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotia, persoana in intretinere sau cosigurat? Jeebss Jeebss Sotia salariatului daca este persoana in intretinere, salariatul poate beneficia de deducere suplimentara? Deci: sotia salariatului poate fi persoana in ... (vezi toată discuția)
Deducere impozit salarii oroian-rodica oroian-rodica Am urmatorul caz. As dori sa stiu daca salariatul are dreptul la deducere suplimentara in cazul in care are un copil student in anul III de facultate, ... (vezi toată discuția)
Deducere la stat pentru doua persoane aflate in intretinere? lliviu2013 lliviu2013 buna ziua am icercat sa obtin un credit astazi la banca . am salariul de 850 lei si cei de la banca mau intrebat cine beneficiaza de deducere de la stat pentru ... (vezi toată discuția)