avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie de demolare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie de demolare

Buna ziua,

Detin in jud.Giurgiu o casa batraneasca, care a inceput sa cada si este un pericol pentru casa vecinilor, acum 5 ani ,in spatele ei am ridicat 2 camere care nu au autorizatie de constructie, va rog sa-mi spuneti daca am nevoie de autorizatie de demolare pentru casa veche si de unde o iau, si deasemeni de unde pot sa iau autorizatie de constructie pentru cele 2 camere (daca este necesare)si ce costuri financiare aproximative implica aceste doua probleme.
Cu multumiri,
Stana
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 08:49, 27 Ianuarie 2014
Atat cea de demolare, cat si cea de constructie se obtin de la Primaria din localitatea unde aveti imobilele, la autorizatia de constructie se achita o taxa de 0,5% din valoarea declarata a imobilului asa cum reiese din proiect, deci in primul rand, va trebuie un proiect pentru cele doua camere anterioare. La demolare nu stiu sa fie vreo taxa. Costurile pot creste si in in functie de avizele ce vi se cer, deci nu este un tarif fix.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare sergiusara sergiusara Buna ziua! Imi poate spune cineva cam la ce cost ajunge demolarea unui imobil. E vorba de o casa cu 4 camere. Multumesc. (vezi toată discuția)
Buna seara, avem o casa si de ea e legata una batraneasca pe care ... FloryAlexandra FloryAlexandra buna seara avem o casa si de ea e legata una batraneasca pe care vrem sa o darmam ca si asa cade, intrebare : Daca nu avem cadastrul dar avem plan de ... (vezi toată discuția)
Construiere imobil fara acord vecin magnus magnus Buna ziua!Am cumparat un imobil pe care in anul 1998 l- am demolat partial binenteles cu toate avizele si autorizatia de demolare.Dupa care am construit pe ... (vezi toată discuția)