avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme cu fiscul
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme cu fiscul


Am avut un proces penal pt. evaziune. Hotararea este cu suspendare , termenul de proba si mentinerea sechestrului pana la recuperarea sumei dar nu se mentioneaza de majorari si penalitati. In hotarare scrie asa : `Obligă inculpata la .........lei despăgubiri civile către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală Bucureşti.Menţine sechestrul asigurator aplicat` .
Finantele au tot facut recursuri pentru majorari si penalitati dar au fost respinse toate. Hotaratea a ramas definitiva exact ca prima .
Va rog sa imi spuneti daca e legal ca cei de la Finante sa imi calculeze majorari si penalitati si daca imi pot bloca cardul de salarii retinand toata suma sau doar 1/3 din venituri.
Va multumesc



Alte discuții în legătură

Nelamuriri.este legal sã mi se calculeze majorãri? bee bee Buna ziua, Am avut un proces penal pt. evaziune. Hotararea este cu suspendare , termenul de proba si mentinerea sechestrului pana la recuperarea sumei dar nu ... (vezi toată discuția)
Blocare card salar bee bee Am avut un proces penal pt. evaziune. Hotararea este cu suspendare , termenul de proba si mentinerea sechestrului pana la recuperarea sumei dar nu se ... (vezi toată discuția)
Ridicare sechestru asigurator sammy44 sammy44 Buna dimineata. Judecatoria sect. 4 prin sentinta penala dispune: achitarea inculpatului pt. infractiunea de inselaciune , admite actiunea civila formulata de ... (vezi toată discuția)