avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Blocare card salar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Blocare card salar

Am avut un proces penal pt. evaziune. Hotararea este cu suspendare , termenul de proba si mentinerea sechestrului pana la recuperarea sumei dar nu se mentioneaza de majorari si penalitati.Finantele au tot facut recursuri pentru majorari si penalitati dar au fost respinse toate. Hotaratea a ramas definitiva exact ca prima .
Va rog sa imi spuneti daca e legal ca cei de la Finante sa imi calculeze majorari si penalitati si daca imi pot bloca cardul de salarii retinand toata suma sau doar 1/3 din venituri.
Va multumesc


Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 08:32, 3 Februarie 2014
Salariul nu se poate retine in intregime, ci doar 1/3. Daca va pune poprire pe cont duceti o adeverinta de la angajator la banca, in care se specifica faptul ca acest cont este de salarii si cuantumul salariului, ca banca sa va restituie 2/3.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu fiscul bee bee Am avut un proces penal pt. evaziune. Hotararea este cu suspendare , termenul de proba si mentinerea sechestrului pana la recuperarea sumei dar nu se ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri.este legal sã mi se calculeze majorãri? bee bee Buna ziua, Am avut un proces penal pt. evaziune. Hotararea este cu suspendare , termenul de proba si mentinerea sechestrului pana la recuperarea sumei dar nu ... (vezi toată discuția)
Somatie anaf nicolaeioana nicolaeioana Buna ziua! sotul meu a primit o somatie de la serviciul public finante locale in care este specificat ca are de platit cateva amenzi mai vechi in valoare de ... (vezi toată discuția)