Am depus decl 100 pentru impozit dividende 604. impozit pe venturi din dividende distri. pers fizice ( actionarii sunt 2 peroane fizice) . Spuneti-mi va rog daca este corect asa si daca in afara de 205 in februarie (dividendele fiind platite in decembrie am depus decl 100 pana la 25 ianuaire ) mai trebuie depus si altceva?
Plata sa face tot in cont bs unde se platetse si impozit profit si impozit venti salarii ?
Da, acelea sunt declaratiile 100 pentru 2013 si 205 in anul urmator.
Cateva din obligatiile fiscale datorate la bugetul de stat, care se platesc in contul unic, sunt urmatoarele:
-impozit pe venitul din salarii;
-impozit pe veniturile rezultate din activitati profesionale desfasurate in baza --contractelor/conventiilor incheiate potrivit Codului Civil;
-impozit pe dividende distribuite persoanelor juridice;
-impozit pe veniturile microintreprinderilor;
-impozit pe veniturile din drepturi de proprietate intelectuala;
-impozit pe veniturile dividende distribuite persoanelor fizice;
.....
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.