avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se da examen la redobandirea permisului pentru fiecare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se da examen la redobandirea permisului pentru fiecare categorie avuta anterior ?

am avut cat B C E. sa finalizat dosarul penal cu 6 luni suspendare. voi da examen pt fiecare cat avuta? stiu ca nu se mai face scoala. va rog raspuns
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 10:36, 27 Ianuarie 2014
Da, pentru fiecare categorie veti sustine examenul.
Prin anularea permisului de conducere nu mai aveti dreptul sa conduceti vehicule din nicio categorie. Pentru a redobandi dreptul de conducere a unei anumite categorii de vehicule trebuie sa dati un examen. Prin urmare, pentru fiecare categorie avuta inainte de anularea permisului de conducere trebuie sa dati examen pentru redobandirea respectivei categorii.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis dupa condamnare alex67jjy alex67jjy Buna ziua!Am avut permisul anulat si am primit condamnare un an cu suspendare,aveam cat A si B acum am redobandit decat cat B,intrebarea mea este daca pot sa ... (vezi toată discuția)
Permis anulat hagiugheorg1_BZ hagiugheorg1_BZ buna seara am o intrebare am fost prins baut la volan conducind un autoturism normal cat.b eu am cat.b c e in cazul in care mi se anuleaza permisul este normal ... (vezi toată discuția)