avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis dupa condamnare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis dupa condamnare

Buna ziua!Am avut permisul anulat si am primit condamnare un an cu suspendare,aveam cat A si B acum am redobandit decat cat B,intrebarea mea este daca pot sa dau ce cat C+E dupa suspendare??? acum sunt in perioada de incercare,cazierul inca nu este curat dupa perioada de incercare am inteles ca se poate face reabilitarea de drept..multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 16:07, 22 August 2014
Puteti sa va redobanditi si celelalte categorii.
In cazul condamnarii cu suspendarea executarii pedepsei puteti da examen pentru obtinerea unui nou permis pentru categoriile avute anterior anularii permisului de conducere dupa trecerea a unui an de la data la care hotararea judecatoreasca a ramas definitiva. Dupa obtinerea noului permis de conducere cu categoriile avute anterior puteti da examen pentru obtinerea si a altor categorii.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier zaharia mirela zaharia mirela Buna seara!sotul meu a fost condamnat acum un an cu suspendare pt conducere in stare de ebrietate,am facut recent o cerere catre comandantul politie giurgiu ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la aplicarea pedepsei sau reabilitare judecatoreasca. CezarD CezarD La inceputul lunii octombrie 2013, am primit 2 pedepse de 10 luni si de 8 luni de inchisoare cu suspendare (termenul de incercare fiind de 2 ani si 10 luni) ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat AlinaCobuz AlinaCobuz Buna ziua! Va contactez pentru un prieten, care anul trecut in 14 iunie a avut accident cu o vaca intr-o alta localitate decat domiciliul, si avea o ... (vezi toată discuția)