Buna seara!sotul meu a fost condamnat acum un an cu suspendare pt conducere in stare de ebrietate,am facut recent o cerere catre comandantul politie giurgiu care ne-a confirmat ca permisul este anulat si am inteles ca poate redobandi permisul....intrebarea mea este...cazierul judiciar fiind patat nu o sa ii cauzeze?poate da de permis daca are cazier?am vazut tot pe forum care sunt actele necesare si sunt nedumerita.....trebuie sa faca intai reabilitarea?va multumesc !
Dupa un an de la ramanerea definitiva a hotarari de condamnare sotul dumneavoastra se poate prezenta pentru obtinerea permisului de conducere.
Nu este nevoie sa faceti reabilitarea.
Sotul dvs. se poate prezenta la examen in vederea obtinerii permisului de conducere pentru toate categoriile avute anterior condamnarii, dupa un termen de 1 an de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.
Nici daca ar vrea nu s-ar putea reabilita acum , pentru ca termenul de incercare in cazul condamnarii la pedeapsa de 1 an cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei, este de 3 ani de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.