avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere anulat

as dori sa stiu ce s-a intamplat cu permisul sotului meu..daca s-a anulat sau daca va putea da examan de redobandire,a fost condamnat la 1 an si 6 luni cu suspendare pt conducere cu permisul suspendat si cu alcoolemie de 0,80 in aerul expirat(dosr 10933 judecatoria giurgiu)va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:59, 20 Iunie 2011
in asemenea situatie permisul se anuleaza, iar sotul dv. poate da pentru un nou permis dupa 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare, adica dupa data de 27.12.2011.
Permisul sotului dvs. a fost anulat ca urmare a condamnarii pentru savarsirea infractiunii prev. de art 86 al. 2 si art 87 al. 1 din Oug. 195/2002.
Sotul dvs. se poate prezenta la examen in vederea obtinerii unui nou permis de conducere, pentru toate categoriile avute anterior condamnarii, dupa un termen de 1 an de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.
Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu permisul meu? aiurica aiurica lutie: Dec.217/ - Admite recursul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea. Casează, în parte, sentinţa penală nr. 451/04.10.2012 a ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis conducere CiobanuManuela CiobanuManuela Tatal meu a fost prins conducand un autoturism pe un drum judetean cu o alcoolemie de 1,15! In urma procesului a fost data de catre judecator urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Se anuleaza permisul de conducere in cazul condamnarii pentru art 87 al. 1 din oug.195/2002? bso bso se anuleaza permisul de conducere daca in urma hotararii judecatoresti definitva am fost condamnat la un an cu suspendare+3ani proba,pentru conducere de peste ... (vezi toată discuția)