avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copil

Va rog sa imi spuneti daca legal copilul meu mai are dreptul la alocatie, avand in vedere ca amandoi parintii lucreaza acum in alta tara, unde insa nu exista alocatie pentru copil.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 27 Ianuarie 2014
In ce tara lucreaza parintii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil taiata hellticket hellticket doresc sa imi spuneti daca cei de la directia pt protectia copilului au voie sa taie alocatia copilului?? mentionez ca parintii sunt plecati la munca in ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru copii in spania segovia_48 segovia_48 Ce drepturi au copiii de naţionalitate română nascuţi în Spania referitor la alocație ? Copiii ( de 11 și 7 ani) au certificat de naștere romanesc și ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana Elena676 Elena676 Sunt divortata si am in intretinere un copil in varsta de 15 ani. Fostul sot este stabilit in Germania, unde a solicitat alocatia de stat pentru copil. Statul ... (vezi toată discuția)