avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Neaprobarea reducerii de la 90 la 30 zile dupa ce am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Neaprobarea reducerii de la 90 la 30 zile dupa ce am trecut trecut testul de redobandire

Buna ziua,

In data de 1 sept 2011 am avut un accident auto cu vatamare corporala grava din culpa care a fost solutionat cu impacarea partilor in noiembrie 2013. Victima a recunoscut impacarea iar eu am ramas cu permisul suspendat 90 zile.

In iulie 2012 am cumparat un autoturism cu cu nr rosi expirate care trebuia sa il urc pe un trailer si sa il duc la RAR. Am fost oprit de o domnisoara politist care mi-a facut dosar penal pentru conducere auto cu nr false, in conditile in care aveam numerele luate noi in ziua respectiva dar nu am apucat sa le montez iar cele vechi erau expirate cu 2 zile in urma. Tin sa mentionez ca atunci am ramas fara permis 2 luni pana am dovedit in instanta ca sunt nevinovat si am primit o amenda administrativa de 1000 lei care dupa parerea mea si cunostintele mele a fost dubla fata de ce amenzi au primit alte pers pentru aceeasi situatie.

La politie mi sa spus zilele trecute ca asta ar fi motivul pentru care nu sunt eligibil cu reducerea de la 90 la 30 desi am trecut testul de redobandire.

Exista vreo sansa sa imi recuperez permisul mai devreme de 25 martie 2014 ? Atunci ar expira acele 90 zile... Va rog sa ma ajutati, locul meu de munca depinde de auto (conduc in medie 3000km/luna)... :(
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2014
mihaipop1808, utilizator

Alte discuții în legătură

Problema permis tarnu eugen tarnu eugen navigand pe forum am vazut o discutie ,identica problemei mele,in urma cu ceva timp am fost depistat de catre un control al pol rutiere,in timp ce imi duceam ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 3 luni Logan2 Logan2 Pe data 13 sep 2019 mi s a suspendat permisul pentru 90 zile,cu alcoolemie 0,29 in aer expirat,fiind implicat si intr un accident usor,o tamponare usoara ... (vezi toată discuția)
Numere rosii expirate mariusoctavian mariusoctavian Am fost prins circuland cu masina cu numerele rosii expirate ,masina nu este a mea este a mamei mele ,nu am stiut ca sunt expirate .Am fost dus la sectie si ... (vezi toată discuția)