avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... problema permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

problema permis

navigand pe forum am vazut o discutie ,identica problemei mele,in urma cu ceva timp am fost depistat de catre un control al pol rutiere,in timp ce imi duceam masina la rar ,am fost oprit ,mi sa constat ca autovehiculul este neinmatriculat si numere false,eu eram constient de ceea ce am facut am cooperat ,apoi am fost condus la sectie pt declaratii,in urma cu ceva timp am primit citatie precum ca procurorul a hotarat neinceperea urmaririi penale,si ca urmeaza sa mi se atribuie o amenda administrativa respectiv1500ron,INTREBAREA MEA ESTE POT SUSTINE EXAMENUL DE REDOBANDIRE PENTRU MICSORAREA PERIOADEI DE SUSPENDARE DE 90 DE ZILE ?DACA DA SI PROMOVEZ ACEST EXAMEN DUPA CAT TIMP MI SE RESTITUIE PERMISUL? ASTEPT RASPUNSURI ,va multumesc!
Cel mai recent răspuns: saxx , utilizator 11:41, 7 Martie 2009
Daca nu au trecut 90 de zile de cand ti-a expirat dovada cu cele 15 zile drept de circulatie, sau de la ultima zi cand ai avut drept de circulatie, poti sustine examen. Permisul il iei dupa 90 de zile.
Daca au trecut, nu-ti ramane decat sa astepti pana se fac 120 de zile.
Evident trebuie sa achiti si amenda, cu chitanta de la finante vei obtine "adresa catre politia rutiera" + completezi restul de acte si le depui la politia rutiera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog dati-mi sfaturi, am o problema f mare dan75 dan75 buna seara, am o problema mai grava,zilele astea am condus un auto cu numere false,am pus autorizatia de pe alta masina identica,ca sa o duc 1km juma pana la ... (vezi toată discuția)
Numere inmatriculare false dan75 dan75 BUNA IN URMA CU 2LUNI ,AM FOST FOST OPRIT PE RAZA ALTUI JUDET,LA UN FILTRU AL POL RUTIERE FIIND DEPISTAT CU NUMERE DE INMATRICULARE FALSE,SI AUTO ... (vezi toată discuția)
Neinceperea urmaririi penale lucitheman lucitheman ce se intampla cu permisul de conducere retinut pt conducere in stare de ebrietate daca se da nup (vezi toată discuția)