avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ore de munca in folosul comunitatii,pentru amenda ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ore de munca in folosul comunitatii,pentru amenda neachitata

buna ziua,cate ore de munca in folosul comunitatii poate decide instanta pentru o amenda de 2000lei,sa fie mai mult de 70/80 de ore?multumesc!

Alte discuții în legătură

BunĂ seara, am de prestat 70 zile (140 ore) muncĂ În folosul ... Andy94a Andy94a BUNĂ SEARA, AM DE PRESTAT 70 ZILE (140 ORE) MUNCĂ ÎN FOLOSUL COMUNITAȚII DE 3-5 ORI PE SĂPTĂMÂNĂ , PÂNĂ LA 8 ORE/ZI , DE LUNI PÂNĂ VINERI , ÎN ... (vezi toată discuția)
Transformare amenda in ore de munca amiralu amiralu buna seara,am o amenda contraventionala de 2000 lei de plata,nu am de unde sa platesc,nu lucrez,nu detin nici un fel bunuri materiale pe numele meu,locuiesc ... (vezi toată discuția)
Munca neremunerata in folosul comunitatii Neacsu Liana Andreea Neacsu Liana Andreea Buna ziua! sunt de la o primarie si avem numeroase persoane care trebuie sa efectueze ore de munca neremunerata in folosul comunitatii in urma transformarii ... (vezi toată discuția)