avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... BUNĂ SEARA, AM DE PRESTAT 70 ZILE (140 ORE) MUNCĂ ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

BUNĂ SEARA, AM DE PRESTAT 70 ZILE (140 ORE) MUNCĂ ÎN FOLOSUL ...

BUNĂ SEARA,
AM DE PRESTAT 70 ZILE (140 ORE) MUNCĂ ÎN FOLOSUL COMUNITAȚII DE 3-5 ORI PE SĂPTĂMÂNĂ , PÂNĂ LA 8 ORE/ZI , DE LUNI PÂNĂ VINERI , ÎN INTERVALUL ORAR 08-16 , CĂ EU AM EFECTUAT DEJA 20 ZILE ȘI 80 ORE DE MUNCĂ ÎN FOLOSUL COMUNITĂȚII , VREAU SĂ ȘTIU CÂTE ZILE TREBUIE SĂ MAI MERG SĂ PRESTEZ PÂNĂ TERMIN MUNCA ÎN FOLOSUL COMUNITĂȚII?!
MULȚUMESC.
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2024
Andy94a, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:02, 26 Ianuarie 2024
Daca ati efectuat 80 de ore ... mai aveti 60 de ore ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare timp partial de lucru cim ClaudiaPlaton ClaudiaPlaton Program CIM timp partial de lucru Buna ziua, Avem angajat un student cu timp partial de lucru, 6 ore/zi, 30 ore/saptamana. In urma stabilirii orarului la ... (vezi toată discuția)
Acordare liber dupa munca in weekend Adrian Vasile10 Adrian Vasile10 Buna ziua!Lucrez in cadrul MAI avand planificarea facuta de luni pana vineri de la ora 08 la ora 16.Se intampla sa lucrez si in weekend,uneori sambata alteori ... (vezi toată discuția)
Interval orar la contract cu timp partial MIRELAIONICA MIRELAIONICA Daca am un salariat care lucreaza cu 4 ore/zi pot sa specific in actul aditional ca lucreaza intre orel 08-12, 12-16, 16-20??? (vezi toată discuția)