avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Repartizare timp partial de lucru CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Repartizare timp partial de lucru CIM

Program CIM timp partial de lucru
Buna ziua,

Avem angajat un student cu timp partial de lucru, 6 ore/zi, 30 ore/saptamana.
In urma stabilirii orarului la facultate, acesta ne-a prezentat intervalele cand ar putea fi prezent la birou: luni 10:00-16:00, marti 08:00-14:00, miercuri 08:00-16:00, joi 08:00-14:00, vineri 12:00-16:00. Deci dupa cum puteti observa nu mai e vorba de 6 ore pe zi, ci combinat, 4, 6, 8 ore.
Conform codului muncii, va rog sa imi dati o parere cum am putea evidentia cel mai corect acest program in CIM? Folosind ce tip de repartizare?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:12, 28 Octombrie 2024
30 ore/sapt , inegal e cel mai bine sa fie mentionat in c.i.m. cu repartizarea postata de dvs.
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc.
In cazul acesta, cu pauza de masa cum se procedeaza? Practic, trebuie sa maresc intervalele respective cu 30 min/zi cat ar fi pauza de masa, nu? Sau doar in zilele cand sta la birou 6, respectiv 8 ore mentionez si pauza de masa?

doar in zilele cand sta la birou 6, respectiv 8 ore

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de munca inegal Daliborka Daliborka Buna ziua in cazul in care se doreste repartizarea programului inegal cum se procedeaza? desi programul zilic este de la 8-17 (o ora pauza de masa), dar s--a ... (vezi toată discuția)
Program de lucru fractionat pe parcursul aceleasi zi de lucru Codrin EL Codrin EL Buna dimineata! Nu gasesc specificat nicaieri si de aceea va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare si anume: sunt angajat sofer II la un spital ... (vezi toată discuția)
Cim timp partial comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, as vrea sa stiu cum se procedeaza cu un CIM cu timp partial , adica 3 zile /saptamana cate 8 ore = 24 ore/saptamana. In Cim se specifica timpul de ... (vezi toată discuția)