avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnaturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnaturi

Buna ziua!
As dori sa va rog sa-mi spuneti daca fisa limita de consum si fisa activitatii zilnice(FAZ-ul) se semneaza obligatoriu de contabilul sef! Mentionez ca este vorba de o societate comerciala!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriana Pandele , Consultant fiscal 20:36, 29 Ianuarie 2014
Conform ORDIN Nr. 3512 din 27 noiembrie 2008 privind documentele financiar-contabile, aceste documente circula la compartimentul financiar-contabilitate pentru inregistrare si arhivate. Pentru completare si semnare sunt alte persoane responsabile.
Multumesc!
Asa gindeam si eu numai ca, conducatorul unitatii sustine altceva. As dori sa va rog sa-mi spuneti cine ar trebui sa le semneze ...
Va multumesc anticipat!
Fisa limita de consum, se semnazea de catre gestionar la predarea materialelor, iar de primire se semneaza de catre persoana desemnata din sectia de productie si seful de productie. Fisa activitatii zilnice, nu este un document financiar-contabil reglementat de Ordinul 3512, dar dupa denumire pare un raport al sectiei de productie, care trebuie semnat de cel care il intocmeste, deci seful de sectie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate intocmire bc de catre gestionar cyan cyan Normele metodologice de întocmire si utilizare a documentelor financiar-contabile din Ord. Nr. 3512 din 27 noiembrie 2008 privind documentele ... (vezi toată discuția)
Casier vs contabil sethgabriela sethgabriela buna ziua, va rog sa ma lamuriti cu o problema: daca registrul de casa este intocmit de catre contabil, in format electronic, in programul de ... (vezi toată discuția)
Procedura de inventariere ukzspan ukzspan Din comisia de inventariere la o institutie poate face parte persoana care are controlul financiar preventiv propriu, din cate stiu eu fisa mijlocului fix ... (vezi toată discuția)