avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Certificat de actionar
Discuție deschisă în Bursa de valori

Certificat de actionar

buna ziua, eu am un certificat la peco suceava(asa scrie pe ea) si nu am luat nici odata devidente....asta inseamna ca pot sa o pun si eu in rama?intrebarea mea este ce societate a preluat vechiul peco,si cat ar valora ea chiar daca este o suma nesemnificativa.

va multumesc!

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:49, 27 Ianuarie 2014
Pentru a va ridica dividendele cuvenite, trebuie sa luati legatura cu firma pentru ca nu e obligatoriu sa va trimeata ei acasa anual.
Acum puteti sa ridicati banii pe ultimii trei ani iar restul i-ati pierdut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)
Am certificatul de acționar la peco constanta Duca_gabriela Duca_gabriela Bună ziua am și eu o întrebare dacă am certificatul de acționar de la peco 1996 Constanța ce pot face cu el unde ma pot interesa de dividente am luat o ... (vezi toată discuția)
Avem un certificat de actionar la peco mures. UnicumRo UnicumRo Buna ziua, avem un certificat de actionar la Peco Mures, eliberat in 1996. Va rog daca se poate sa ma ajutati despre cum pot afla detalii despre aceasta ... (vezi toată discuția)