avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avem un certificat de actionar la Peco Mures.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avem un certificat de actionar la Peco Mures.

Buna ziua, avem un certificat de actionar la Peco Mures, eliberat in 1996. Va rog daca se poate sa ma ajutati despre cum pot afla detalii despre aceasta situatie. Unde ma pot adresa?! Ce pot face cu el?! Dividente se mai elibereaza?! Astept raspunsul dumneavoastra, mutumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2023
george-neagu, moderator
Da. Mergeți la banca BRD cu buletinul dumneavoastră ca titular și va puteți ridica dividendele cuvenite pe ultimii 3 ani. Pe cele mai vechi le-ati pierdut.
Nu se pune problema cred, sa doriți sa vi le vindeți pentru ca firma merge foarte bine.
Și o precizare. Ați început intrebarea cu "avem un certificat". Deci dacă cumva nu dumneavoastră sunteți proprietarul, adică îl aveți moștenit de la cineva, nu puteți ridica dividendele. Trebuie mai întâi sa îl treceți în masa succesorala, dezbateri succesiunea și obțineți de la notar certificat de moștenitor, faceți schimbarea de proprietar și la Depozitarul central din București în baza copiei după certificatul respectiv și numai după aceea puteți ridica dividendele cuvenite de la banca.
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am certificatul de acționar mostenit. Viorel Popa80678@gmail.com Viorel Popa80678@gmail.com Am certificatul de acționar la peco de cînd s-au dat cam 20 de ani cam atunci cred că am luat 60 de lei mai am unul al lui maică-mea care a decedat acuma ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)
Dețin un certificat de acționar din 1996 Lazăr Gheorghe Lazăr Gheorghe Bună ziua, dețin un certificat de acționar din 1996 la SC Peco Timiș. Cum pot afla dacă societatea OMV PETROM a preluat Sc Peco Timiș și dă ... (vezi toată discuția)