avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obligarea fostei sotii la plata ratelor bancare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obligarea fostei sotii la plata ratelor bancare

Fostul sot poate obliga fosta sotie printr-o actiune ( obligatia de a face ) in instanta la plata ratelor ? fiindca acea datorie a fost facuta in timpul casatorie. Precizez faptul ca este vorba de un credit de nevoi personale ! Aveti cumva un astfel de model de actiune? as fi recunoscator . Va multumesc

Alte discuții în legătură

Creditul de nevoi personale se imparte la divort? dumitru70 dumitru70 In anul 2005 m-am casatorit iar in 2014 am divortat de fosta sotie. Impreuna am construit pe terenul parintilor mei o casa in care am locuit pana in prezent si ... (vezi toată discuția)
Credit contractat de catre mine inaintea casatoriei ana19_ana20 ana19_ana20 Buna seara, Am fost casatorita timp de 2 ani aproape si dupa tot acest timp din diferite motive am ajuns la concluzia alaturi de fostul meu sot ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Am divorțat la notar si trebuie sa plătesc pensie alimentara ... iahim27 iahim27 Am divorțat la notar si trebuie sa plătesc pensie alimentara dupa fetita,însă m-a lasat cu un credit de nevoi personale aproape egal cu salariul si nu in ... (vezi toată discuția)