avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna copil domiciliu tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna copil domiciliu tata

buna seara,
in urma divortului s a stabilit custodie comuna iar locuinta copilului la tata, mama obligata la pensie de intretinere incepind cu luna martie 2013 , intrebare de ce trebuie sa platesc din urma in conditiile in care si eu am avut in grija si intretinere acest copil ?pot anula aceasta decizie in vreun fel?
puteti face apel dupa ce vi se comunica hotararea
Promovati calea de atac, apelul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor Danielbalan23 Danielbalan23 Buna seara. Am si eu o speta reala. X si Y au avut o relatie in urma careia a rezultat minorul Z, care in momentul de fata are 6 luni. X si Y nu au fost ... (vezi toată discuția)
La cine ramane copilul? silbv silbv sunt casatorita de 2 ani in acest timp,am putut optine un credit pt prima casa,neam luat un apartament,si dupa un an a venit fetita pe lume...fata are 8 ... (vezi toată discuția)
Recurs/apel hotarare de divort !!! bflorin24 bflorin24 Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca ma ajuta sau imi este de vreun folos sa fac apel sau recurs (nu stiu care este diferenta dintre ele) asupra ... (vezi toată discuția)