avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator in doua societati cu acelasi obiect de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator in doua societati cu acelasi obiect de activitate=fapta penala?

deoarece nu m-am inteles cu asociatul meu,avand divergente grave intr-o societate care nu avea active,avea un rulaj extrem de mic si stocuri de 500 lei am deschis o alta societate cu cod caen din aceeasi clasa.Mi-a facut plangere penala pentru acest lucru si acum s-a declansat cercetarea penala.Dat fiind ca incalcarea art 82 si 197 din legea 31-1990 actualizata in 2014 (asociati si admini in doua societati concurente) nu retine acest lucru ca si infractiune sau contraventie va rog frumos sa-mi dati o parere avizata daca aceasta ''fapta'' se poate concluziona cu trimiterea in judecata.Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:33, 27 Ianuarie 2014
Este vorba de SRL? sau ce forma de organizare are societatea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen + conditie administrator SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Incerc sa identific un cod caen pt. achizitia si vanzarea de ulei auto si nu reusesc. Ca sa fiu mai exacta doresc sa infiintez un SRL cu obiect ... (vezi toată discuția)
Administrator la mai multe societati. mihai.m mihai.m Buna seara, Eu sunt administratorul si asociatul unic al unui SRL ( micro.) si de curand am primit propunerea sa fiu numit administrator la un alt SRL cu ... (vezi toată discuția)
Unde scrie cati administratori pot fi intr-un srl robert-alex robert-alex Am si eu o mare rugaminte.Am cautat pe tot netul si in toate legile posibile despre firme.As dori sa aflu si eu unde gasesc textul de lege in care se ... (vezi toată discuția)