In iulie 2013 am inchiriat (sunt persoana fizica) cuiva o garsoniera cu un contract pe un an.
Am inregistrat contractul la fisc, si odata cu inregistrarea am depus formularul 220 pe anul 2013. Apoi am primit acasa instiintare si am platit impozitul pe 2013. Contractul insa curge inca 6 luni din 2014.
Fiscul o sa-mi trimita instiintare de plata si pentru 2014, sau trebuie sa mai merg la fisc si acum, sa mai declar ceva?
in 15 zile de la prelungirea contractului de inchiriere trebuie sa va prezentati la Fisc ptr a depune act aditional la contractul respectiv ptr o perioada de inca 6 luni pe anul 2014 si declaratia 220; ulterior, fiscul va va trimite Decizia ptr. plata impozitului si celellalte dari (ex: sanatate etc)!
Ma scuzati, poate nu m-am exprimat bine. Contractul o sa-l reinnoiesc in iulie 2014. Ma refeream la lunile ianuarie-iunie 2014 (care deja sunt prinse in contractul existent)
In mod normal declaratia 220 pentru venituri estimative se face ptr fiecare an, deci apreciez ca ar trebui sa o depuneti si ptr anul 2014 ptr. ca Fiscul sa va trimita decizia de impunere ptr anul in curs (ptr plati anticipate)!