avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA impozit anticipat neplãtit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA impozit anticipat neplãtit

Bună ziua,
Am o întrebare in ceea ce privește plata impozitului anticipat la PFA-uri.
In anul 2013 am depus Formularul de declarație 220.
Pentru anul 2014 nu am depus formularul 220, și nu s-au făcut plăți anticipate al impozitului, aș vrea să stiu dacă nu trebuia să mă înștiințeze administrația financiară pentru anul 2014, și dacă trebuia să plătesc pâna în 25 martie ,se vor percepe majorari și penalități?
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: busubianca , utilizator 09:12, 8 Mai 2014
Trebuia sa fi platit prima rata in contul impozitului pe venit si contributiei la sanatate anticipat pentru anul 2014 pana la 25 martie. Daca nu ati depus D220 nu avea cum sa va trimita decizie de impunere si plata o faceati prin raportare la rezultatul concret realizat pe anul 2013.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit pe venit si declaratii la intreprindere individuala gryfy gryfy buna ziua . am o ii , ce documente trebuie sa prezint la finante pentru plata impozitului pe profit si ce declaratii mai trebuie depuse , este o intreprindere ... (vezi toată discuția)
P.f.a. cu minus pe incasari IrinaMona IrinaMona P.F.A. cu angajati care are pierdere mai depuna D200 sau D220? (vezi toată discuția)
Depunere decizie de impunere intreprindere individuala studenta1 studenta1 Am o intreprindere individuala din martie 2013 si pe 11.03.2013 am depus un formular ,,Decizie de impunere privind platile anticipate cu titlu de ... (vezi toată discuția)