avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul asupra minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul asupra minorului

buna ziua,ma numesc marius,sunt din iasi,din anul 2009 ma aflu in danemarca,in anul 2010 mam casatorit aici in dk,cu o femeie tot din romania,in decembrie 2010 sa nascut baietelul nostru in varsta acum de 3 ani si o luna,,,,in anul 2013 sotia a depus o plangere la autoritatile daneze cum ca eu am batuto,,,,am fugaritodin casa,,,,ceia ce nu este deloc adevarat.pe data de 13.05.2013 autoritatle daneze am venit si iau luat-sotia si copilul,a doua zi am luat legatura cu autoritatile daneze,dar mau ascultat,pur si simplu numau bagat in seama,am fost cu dovezi,,cu martori care pot dovedi ca nu este adevarat ce spune dansa,,,totul a fost planuit de catre sotie sialte persoane ,care au invatato cum sa procedeze,,,pina in luna decembrie nu mau lasat sa imi vad copilul deloc,,,,,,am cerut divortul si in decembrie sa pronuntat,,,suntem divortati,,,,mi sa spus ca custodia este comuna,,,,dar eu tot nu pot sa imi vad copilul,,pe moiv ca inca nu au stabilit un program de vizita,,,,,,mentionez ca fosta sotie detine un certificat de handicap,,,ce-ia ce cred ca afecteaza cresterea s educarea copilului,,,,,intrebarea mea este----as putea aduceun avocat di romania sa ma ajute aici in danemarca????va multumesc si sper sa ma ajutati cu sfaturi,,pareri ,,,sau idei cu ce as putea face
Procesul va fi solutionat in Danemarca.


Regulamentului (CE) nr. 2201/2003 privind competența, recunoașterea și executarea hotărârilor judecătorești în materie matrimonială și în materia răspunderii părintești este un document în vigoare în toate statele membre ale Uniunii Europene, cu excepția Danemarcei.
ce se intimpla daca nu sunt de acord cu hotararea judecatoreasca din danemarca?cui trebie sa ma adresez sa-i dau in judecata?din moment ce in danemarca nu mi sa uat in considerare dovezi,,,martori
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2014
mateimariusmihaita, utilizator
Va adresati autoritatilor din Danemarka.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire in strainatate cu minor dupa divort kinga29 kinga29 Buna ziua, am o intrebare, am divortat in 2009, minorul mi-a fost incredintat prin hotarare definitiva si irevocabila. Program de vizita nu a fost stabilit in ... (vezi toată discuția)
Se poate castiga custodia de către tată Zetuzino Zetuzino Cum se poate castiga un proces de divorț în care a rezultat un copil si soția ma înșeală si este gravidă cu alt bărbat pe teritoriul angliei plecând ... (vezi toată discuția)
Certificatul prevÃzut la articolul 39 din regulamentul 2201/2003 privind hotÃrÂrile În materie matrimonialà [1] alina81 alina81 Buna ziua tutoror, am incercat sa aflu unde in Bucuresti primesc acest formular UE pentru confirmarea divortului in Romania. Stiti daca exista deja acest ... (vezi toată discuția)