avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Masina neinmatriculata pe numele meu in lucru pe firma ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Masina neinmatriculata pe numele meu in lucru pe firma de transport

Buna ziua si cu deosebita stima ca intotdeauna pentru intreaga comunitate Avocatnet!
Problema mea este urmatoarea: -am cumparat o duba de pana la 3,5 tone si mi-am facut o firma cu principala activitate de transport rutier de marfuri.
Am 30 de zile la dispozitie de la data cumpararii sa o inscriu.
Firma deja este gata dar masina nu are taxa platita(2500 ron de care eu nu dispun acum)
Pot face curse cu masina legal in baza contractului de vanzare-cumparare si a unui contract de comodat si a faptului ca am bagat-o la primarie...asta pana ii platesc taxa de poluare(masina este inmatriculata ro dar nu are taxa platita)
Mii de multumiri anticipate!!!

Alte discuții în legătură

Transport marfa cu masina neinmatriculata? adriano451 adriano451 Buna ziua si cu deosebita stima ca intotdeauna pentru intreaga comunitate Avocatnet! Problema mea este urmatoarea: -am cumparat o duba de pana la 3,5 tone si ... (vezi toată discuția)
Masina inscrisa pe firma sau contract de comodat intre firma si propietarul masinii? adriano451 adriano451 Buna ziua si stima! Am o dilema si va cer ajutorul.Mi-am deschis o firma cu principala activitate de transport rutier de marfuri.Am cumparat o duba de pana la ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre mine ca p.f. si s.r.l-ul al carui administrator sunt tot eu adriano451 adriano451 Buna ziua si cu deosebit respect! Intrebarea este simpla.Se poate face un contract de comodat intre mine si mine.Mi-am cumparat o duba si mi-am facut o firma ... (vezi toată discuția)