avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Relatie esuata din cauza parintilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Relatie esuata din cauza parintilor

Buna seara,

Va deranjez in legatura cu o relatie esuata.

La inceput totul a fost frumos , dar dupa trei luni jumate parintii mei au inceput cu reprosuri la adresa prietenei , cu invinuiri , acuzatii la adresa ei.
Problema este ca nu numai dansii au facut acest lucru dar si fratele meu eu ascultandu-i pe ei .

Dupa separare provizorie / (despartire) cum i-am zis la prietena , a venit trei zile mama ei la ea , sa se calmeze emotional.

Dupa o relatie frumoasa de 3 luni jumate m-am mutat de la ea , inapoi la mine acasa.

Intebarea este , in urma separarii / (ruperii) relatiei cu prietena , ma rog din cauza parintilor mei...si eu care din pacate i-am ascultat. Prietena ar putea avea pretentii asupra unor despagubiri psihice / morale? ( de la mine sau din partea parintilor care s-au bagat intre noi )

Mentionez ca in timpul convietuiri impreuna am impartit cheltuielile curente cu cumparaturile zilnice necesare in casa , cheltuielile de la intretinere , facturile lunilor curente de la utilitati.

Ma rog , am facut si eu cadouri la ea , si ea la randul ei la mine.


Va multumesc anticipat pentru raspunsuri !

Cu stima,
Patitul 2

Alte discuții în legătură

Stabilire domiciliul tatalui - locul exact unde este dus minorul CostinIancu CostinIancu Buna ziua, sunt in proces cu fosta sotie pentru modificarea programului de vizita a fetitei noastre (in varsta de 4 ani) si pentru stabilirea domiciliului ... (vezi toată discuția)
Tatal va vrea custodia- o poate obtine? sara0202 sara0202 Buna ziua, dupa o casatorie de aproximativ 4 ani jumatate, suntem foarte aproape de punctul de a divorta. Vina este a amandurora, insa din punctul meu de ... (vezi toată discuția)
Am fost data afara din casa de tatal meu Izabella97 Izabella97 Buna seara,Ma cheama Izabella,am 21 de ani si imi cer scuze daca am postat in categoria gresita,dar nu stiam unde sa ma adresez.Totul incepe cam asa:Sambata ... (vezi toată discuția)