avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Am fost data afara din casa de tatal meu
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Am fost data afara din casa de tatal meu

Buna seara,Ma cheama Izabella,am 21 de ani si imi cer scuze daca am postat in categoria gresita,dar nu stiam unde sa ma adresez.Totul incepe cam asa:Sambata seara pe la ora 18:00 am ajuns acasa unde locuiesc cu tatal meu,fratele si prietena lui si prietenul meu,am intrat in casa cu o prietena si atunci a inceput tot scandalul.Tatal meu a inceput sa urle ca am uitat televizorul deschis si atunci i-a zis prietenei mele sa plece acasa,eu i-am zis ca nu atunci a dat-o afara din casa ,dupa aceea i-a zis prietenului meu sa-si ia toate lucrurile si sa plece,a urlat la el etc.Mentionez ca el ne-a chemat sa locuim acolo de aproape o luna de zile ,pana atunci am locuit cu parinti prietenului meu.Ne-am facut bagajele tot si am plecat,Tata mi-a zis ca eu pot veni inapoi dar prietenul meu nu.A doua zi ma suna fratele meu si imi spune ca a schimbat butucul de la usa,a zis ca eu nu mai am ce cauta in casa aia ,sa imi aduca fratele meu restu de lucruri daca nu le arunca,mi-a bagat numarul la respins etc.Parinti mei sunt divortati si apartamentul este jumate-jumate mama este plecata in strainatate,a spus ca pot sta in jumatea ei cu oricine vreau eu,dar el urla ca este doar casa lui,nici mamei mele nu ii raspunde la telefon.Ce pot face in aceasta situatie ,astept raspuns multumesc frumos !

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum iti poti recupera propriul tau teren in acte dar ... 12ALI 12ALI buna ziua, cum iti poti recupera propriul tau teren in acte dar in realitate la vecin deoarece in momentul cumpararii casei nu a vrut sa ti restituie terenul ... (vezi toată discuția)
Buna seara. as dori sa ma indrumati si pe mine cu o treaba serioasa. ... Claudiu Bîgu Claudiu Bîgu Buna seara. As dori sa ma indrmati si pe mine cu o treaba serioasa. Din luna septembrie barbatul meu se certase cu un prieten de al lui si cu varul meu. ... (vezi toată discuția)
Relatie esuata din cauza parintilor patitul 2 patitul 2 Buna seara, Va deranjez in legatura cu o relatie esuata. La inceput totul a fost frumos , dar dupa trei luni jumate parintii mei au inceput cu reprosuri ... (vezi toată discuția)