Buna seara. As dori sa ma indrmati si pe mine cu o treaba serioasa. Din luna septembrie barbatul meu se certase cu un prieten de al lui si cu varul meu. Imediat dupa cearta lor dupa o saptamana doua mi s.a scris pe geam "Bye bye mom" . Eu una il banuiam pe varul meu si prietenul barbatului meu. Ei sustin in sus si jos ca nu au fost ei. A trecut o perioada pana luna asta. La inceputului lunii acesteia am avut un apel pierdut de la varul meu. Nu i.am luat apelul in serios ca nu am vrut sa intru in discutie cu el caci sunt si eu certata cu el. In acea seara cand eram cu barbatul meu in bucatarie el a fost pana la magazin si cand s.a intors a gasit pe pervazul de la geam o candela aprinsa si pasta de dinti unsa pe geam. Bun. Prietenul sotului fusese plecat in Anglia si s.a intors de sarbatori inapoi acasa. Acu cateva seri un vechi prieten de.al sotului meu a vrut sa aiba placerea sa vorbeasca cu sotul. Acel vechi prieten fusese si cu prietenul ( cel care se certase cu sotul,deci erau certati). A intrat in casa prietenul cel vechi si sotul meu cum este el om bun ci inima mare l.a chemat si pe celalalt in casa. S.au certat ei cum s.au certat si la un moment dat Vlad fiind cel cu care se certase a inceput sa urle prin casa. Nu am mentionat ca apartamentul este al meu. Cand am auzit cum urla la bucatarie m.am dus imediat si am tipat la acel om sa nu mai tipe,dupa care el mi.a urlat inapoi " Tu du.te in casa". Cand sotul a auzit cum mi.a vorbit a inceput si el sa se enerveze pana aproape sa se ieie la bataie noroc ca era si vechiul prieten a sotului Gabi care i.a despartit. I.am cerut acelui om sa iasa imediat din casa. Cand a iesit a inceput sa dea cu pumnii in geam si tipand in gura mare sa iasa barba.tiu sa se bata cu el. Eu am inregistrat si l.am prins putin dar dupa perdea. Asta s.a intamplat pe 25 decembrie anul asta. Ei bine in aceasta seara Vlad cel care facuse scandal in fata blocului l.a sunat pe sot si l.a fel i.a spus ca si in acea seara: Hai ma daca esti tare in ....,hai afara. Gen ca il instiga sa iasa afara la bataie. Acel om era cu varul meu si cu inca un copil. A si nu am spus ca si mi s.au furat plasele de la geam. Singura persoana pe care i banuim este acel Vlad. Ce ma sfatuiti sa fac? Sotul a chemat politia dar degeaba ca Vlad si cu ceilalti nu erau in fata blocului sa zic asa. Ce m.ti indruma sa fac? De cand cu scandalul din acea seara nu mai am liniste deloc ca Vlad asta ne.a amenintat ca ne da foc la casa si cine stie ce mai are de gand sa faca. Va rog sa ma sfatuiti sa fac ceva.
Vedeți care sunt motivele acelor certuri și încercați să le clarificați. Nu întrețineți certurile și sfătuiți-l și pe soț să facă la fel. Altfel, s-ar putea ajunge la lucruri foarte grave. Credeți că merită? Sunt sigură că nu există motive serioase pentru certurile de care ne povestiți, ci doar orgolii ale dvs. și ale celorlalte părți implicate. Faceți pace și veți putea trăi liniștiți sau continuați certurile și veți putea ajunge la acte de violență, plângeri pe la poliție și alte neajunsuri..
Clasare
LarisaBuse
Buna ziua! As fi recunoscatoare daca m.ati ajuta cu un raspuns. In urma unui proces, am primit o instiintare, ca organul de politie al localitatii propune ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog
Victoria29
Buna ziua,s.a facut o plangere penala impotriva mea in urma cu aprox. o luna si jumatate,am angajat un avocat intre timp pt. aparare,astazi am fost sunata de ... (vezi toată discuția)