avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Clasare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Clasare

Buna ziua! As fi recunoscatoare daca m.ati ajuta cu un raspuns. In urma unui proces, am primit o instiintare, ca organul de politie al localitatii propune clasarea dosarului, si ca doamna Procuror este de acord cu acest fapt. Mi se spune ca trebuie sa platesc in termen de 15 zile cheltuielile de judecata, si acea chitanta sa o depun la grefa, daca imi amintesc bine. Problema este ca eu sunt plecata, acele 15 zile s.au sfarsit de ieri, si nu pot sa ajung curand sa platesc. Daca nu platesc aceasta chitanta, (in valoare de doar 100 de lei), ce se intampla? nu se mai claseaza dosarul? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: LarisaBuse , utilizator 21:35, 21 Martie 2019
Puteti apela la avocat ca sa se ocupe de tot daca nu sunteti in tara.
Cu avocatul nu am mai tinut legatura, deoarece a fost dat jos din functie. Am fost la sectia de politie, am stabilit clasarea dosarului impreuna cu dl politist si apoi mi.a venit acasa acea hartie prin care scria ca se claseaza dosarul si trebuie sa platesc acei 100 de lei cheltuielile judiciare. Acum nu mai am un avocat,dar o sa platesc acele cheltuieli imediat ce ma intorc acasa. Ce se intampla daca intarzii cu plata? Doresc sa se inchieie acest dosar o data, ca m-am saturat de atatia ani de zile. Acest proces este castigat de mine, impotriva cuiva care acum 12 ani mi-a ucis fratele. Nu mai suport acest caz, deja tine de prea multi ani. Vreau sa stiu daca afecteaza cu ceva clasarea dosarului, in caz ca intarzii cu plata acelor 100 de lei.
Nu afectează cu nimic întârzierea plății.
Încercați pe viitor sa angajați avocat care sa fie in functie mai mult timp.
Doar daca devine ministru, procuror sau judecător nu va mai profesa avocatul.
Acest avocat, a fost din oficiu, chiar daca dansul pleda pentru noi,nu impotriva noastra, atunci cand tatal meu a primit banii de la asigurare, o suma mare de bani, acest avocat in loc sa ii dea familiei mele, a luat el banii. Familia mea nu a stiut nimic la momentul acela,si intr.un final s.a aflat, si de aceea avocatul nu mai profeseaza. Va multumesc foarte mult pentru timpul acordat si pentru raspuns!
Nu am auzit niciodată ca un avocat din oficiu sa poata lua bani asa.
Probabil ca a comis vreo infracțiune daca era avocat din oficiu.
Despre ce suma era vorba?

Dvs. aveti interes sa fie clasare sau Nu?
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Clasare LarisaBuse LarisaBuse Buna ziua! As fi recunoscatoare daca m.ati ajuta cu un raspuns. In urma unui proces, am primit o instiintare, ca organul de politie al localitatii propune ... (vezi toată discuția)
Factura servicii telefonie mobila neachitata ralucaelena ralucaelena nu mi.am platit factura la cosmote pentru ca mi.a fost furat telefonul si cel care l.a furat a vb intr.o zi de 460 ron,azi m.au sunat una de la bucuresti sa.mi ... (vezi toată discuția)
Furt calificat Ambbim Ambbim Buna ziua,am nevoie de niste informatii in legatura cu o persoana.A fost prins si arestat preventiv pentru 30 zile in data de 6 decembrie 2018 in Sibiu pentru ... (vezi toată discuția)