avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Clasare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Clasare

Buna ziua! As fi recunoscatoare daca m.ati ajuta cu un raspuns. In urma unui proces, am primit o instiintare, ca organul de politie al localitatii propune clasarea dosarului, si ca doamna Procuror este de acord cu acest fapt. Mi se spune ca trebuie sa platesc in termen de 15 zile cheltuielile de judecata, si acea chitanta sa o depun la grefa, daca imi amintesc bine. Problema este ca eu sunt plecata, acele 15 zile s.au sfarsit de ieri, si nu pot sa ajung curand sa platesc. Daca nu platesc aceasta chitanta, (in valoare de doar 100 de lei), ce se intampla? nu se mai claseaza dosarul? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: LarisaBuse , utilizator 21:35, 21 Martie 2019
Da, doresc sa fie clasare, deorece s.a facut dreptate,si oricum noi nu doream ca acest caz sa mearga mai departe,si deja tine de ani de zile,parca este un ghimpe in coasta,cum e vorba populara. Familia mea a primit suma de bani pana la urma, probabil avocatul a returnat banii. Asigurarea a dat banii familiei in 2015, acei bani nu au ajuns niciodata la familia mea, si in 2017 am primit o instiintare ca trebuie sa mergem la tribunal,si se mai preciza ca avocatul trebuia sa mearga impreuna cu tatal meu la banca pentru a ridica banii. Asta nu s.a intamplat niciodata. Am mers la tribunal si acolo am aflat ca societatea de asigurari a dat acei banii, si s.au oprit la avocat,dansul nici macar nu mi.a anuntat familia despre acea suma de bani. Foarte tarziu, dupa 2,3 ani, am fost chemati la tribunal pentru returnarea banilor,nu stiu cum s.a aflat ca noi nu am primit acei bani. A fost avocat din oficiu, in sensul ca, noi nu am vrut in mod special sa il pedepsim pe cel vinovat, si intr.o zi a venit acel avocat la poarta tatalui meu, si l.a intrebat daca vrea sa il reprezinte. L.a pus sa semneze niste hartii, si de atunci nu am mai stiut nimic. Daca am vazut ca nu am mai primit nicio veste, noi am crezut ca nu a mai mers cazul mai departe. Vinovatul, un batran de aproape 70 de ani, baut, conducand o masina, in care se afla o betoniera,din vina lui acea betoniera a cazut pe fratele meu si l.a ucis. Noi nu am vrut sa il mai pedepsim deoarece era si batran si bolnav. Dar tatal meu s.a trezit cu acel avocat la poarta. Tatal meu si batran si necunoscator, om simplu de la tara, a crezut tot ce i.a spus avocatul, si a semnat tot ce l.a pus sa semneze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasare LarisaBuse LarisaBuse Buna ziua! As fi recunoscatoare daca m.ati ajuta cu un raspuns. In urma unui proces, am primit o instiintare, ca organul de politie al localitatii propune ... (vezi toată discuția)
Factura servicii telefonie mobila neachitata ralucaelena ralucaelena nu mi.am platit factura la cosmote pentru ca mi.a fost furat telefonul si cel care l.a furat a vb intr.o zi de 460 ron,azi m.au sunat una de la bucuresti sa.mi ... (vezi toată discuția)
Furt calificat Ambbim Ambbim Buna ziua,am nevoie de niste informatii in legatura cu o persoana.A fost prins si arestat preventiv pentru 30 zile in data de 6 decembrie 2018 in Sibiu pentru ... (vezi toată discuția)