avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Clasare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Clasare

Buna ziua! As fi recunoscatoare daca m.ati ajuta cu un raspuns. In urma unui proces, am primit o instiintare, ca organul de politie al localitatii propune clasarea dosarului, si ca doamna Procuror este de acord cu acest fapt. Mi se spune ca trebuie sa platesc in termen de 15 zile cheltuielile de judecata, si acea chitanta sa o depun la grefa, daca imi amintesc bine. Problema este ca eu sunt plecata, acele 15 zile s.au sfarsit de ieri, si nu pot sa ajung curand sa platesc. Daca nu platesc aceasta chitanta, (in valoare de doar 100 de lei), ce se intampla? nu se mai claseaza dosarul? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Clasare LarisaBuse LarisaBuse Buna ziua! As fi recunoscatoare daca m.ati ajuta cu un raspuns. In urma unui proces, am primit o instiintare, ca organul de politie al localitatii propune ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am avut un dosar penal pentru accident de masina soldat ... Robert119 Robert119 Buna ziua, am avut un dosar penal pentru accident de masina soldat cu vatamare corporala, cand am prelungit astazi dovada a trebuit sa astept mai mult si am ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru achitata dar totusi apare ca si suma neachitata la judecatorie???!!! RINCIK RINCIK Am si eu o nelamurire.Am avut un dosar in urma caruia a fost data solutionarea de renuntare la urmarire penala.In acea ordonanta trimisa de parchetul de pe ... (vezi toată discuția)