avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua, cum iti poti recupera propriul tau teren in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua, cum iti poti recupera propriul tau teren in acte dar ...

buna ziua, cum iti poti recupera propriul tau teren in acte dar in realitate la vecin deoarece in momentul cumpararii casei nu a vrut sa ti restituie terenul din cauza vitei de vie pe care o avea ?
tin sa mentionez ca au fost 3 frati si au avut partea lor de locuinta unul dintre frati ne a vandut casa noua pt ca nu se intelegea bine cu ceilalti si de cand avem casa ne face numai necazuri din invidie ca vroiau ei casa pt ei(vecinul care nu vrea sa ne dea terenul ) acest vecin a avut casa din chirpici a darmat o si si a facut alta pe acelasi loc apoi a construit o anexa a casei pe o portiune din terenul nostru fara autorizatie si asa extrem de mic de abia ai unde sa intinzi rufele , sa bati un covor nu se poate ca deranjezi vecini da tu sa le suporti urletele 3 ore ca prostu sa nu poti face nimic(au un baiat in scaun cu rotile dar nu stu de ce urla intr un hal insuportabil 3 ore in continuu nu stiu daca are si probleme psihice pt ca a lucrat a avut un accident la munca dar batrana , mama bAiatului care are 90 de ani il baga pe el la inaintare se plange si se vaita se milogeste sa i mearga bine a zis ca ii trebuie baiatului terenul ca nu are loc cu carutul, unde mai pui ca imi arunca mie laturile ei in cutre la mine fara sa fac numic sa i zic nimic. o singura data l am rugat sa se opreasca sa nu mai urle si a facut si mai rau , urlatu nu este permanent are perioade si perioade am ajuns la capatul puterilor nu stiu unde sa apelez , la ce institutie sa apelez pt recuperarea terenului, pt ca cineva sa faca ceva sa il ia pe baiat intr o institutie specializata sa nu mai urle sau sa faca tratament sa isi revina (unde mai pui ca bea bafea la ora 14 iua, asta nu ar fi o problema dar cosider ca este un factor al starilor de ,,urlat ,, 3 ore in continuu de rasuna de mori trebuie sa pleci din casa cat urla aceasta fiinta
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:13, 10 Iulie 2021
actiune in revendicare
costurile sunt mari? mama din cauza costurilor nu s a interesat nu a facut nimic de ani de zile multumesc pt raspuns
Costurile se calculează de judecător după ce sesizați singur instanta.
Este la valoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fotbal - teren printre blocuri - zgomote mari - ce e de facut? Costin Savescu Costin Savescu Buna dimineata, La citiva metri de blocul meu s-a facut acum vreo doua luni un teren de fotbal. Ei bine, l-au transformat in stadion, ziua si noaptea joaca ... (vezi toată discuția)
Cui sa ne adresam daca avem probleme cu un vecin recalcitrant? lispas lispas Suntem o familie cu doi baieti, unul de 2 ani si 2 luni si cel mic are o luna, si de curand am achizionat un apartament nou. De cand ne-am mutat avem probleme ... (vezi toată discuția)
Incalcare drepturi, tulburare liniste, etc pixuletz pixuletz La Multi Ani in primul rand, multa sanatate celor care citesc aceste randuri! Am si eu o problema mai veche in legatura cu un vecin care locuieste in duplex ... (vezi toată discuția)