avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Aplicare NCP
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Aplicare NCP

Noul Cod Penal 01 .02.2014 se refera si la sentintele cu suspendare , 3 ani +4 incercare !?!
astep un raspuns daca se poate :D:) .
Va Multumesc Anticipat !!!
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2014
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: oltul , utilizator 16:28, 29 Ianuarie 2014
La ce va referiti, mai exact?
Am 3 ani cu suspendare si 4 ani de incercare , conform noului cod penal ce va fi pus in vigoare la 01.02.2014 , mi se va sterge sentinta sau va continua in continuare :(!!!
Teoretic sentința dvs. va continua.Depinde și ce infracțiune ați comis, fiind posibil ca pentru aceasta limitele de pedeaspsă să se modificie prin prevederile Noului Cod penal.
inselaciune-3 ani cu suspendare cu termen de incercare de 8 ani (curge din martie 29010) se schimba ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare de drept inaintea curgerii termenului de incercare puncuskaa puncuskaa ART. 165 Reabilitarea de drept Reabilitarea are loc de drept în cazul condamnării la pedeapsa amenzii, la pedeapsa închisorii care nu depăşeşte 2 ani ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept- lege mai favorabila -art. 595 c.p.p ? vasile2013 vasile2013 In conditiile in care prevederile noului cod penal sunt mai favorabile in ceea ce priveste institutia reabilitarii de drept, mai este nevoie de promovarea unei ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal l0re1 l0re1 In cazul in care o persoana este condamnata pentru 2 ani si 6 luni pentru conducere in stare de ebrietate si avand in vedere faptul ca inainte a primit o ... (vezi toată discuția)