avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitare de drept inaintea curgerii termenului de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitare de drept inaintea curgerii termenului de incercare

ART. 165
Reabilitarea de drept

Reabilitarea are loc de drept în cazul condamnării la pedeapsa amenzii, la pedeapsa închisorii care nu depăşeşte 2 ani sau la pedeapsa închisorii a cărei executare a fost suspendată sub supraveghere, dacă în decurs de 3 ani condamnatul nu a săvârşit o altă infracţiune
ceea ce nu inteleg...eu am o pedeapsa de 3 ani cu termen de incercare de 8 ani( am primit cand era in vigoare noul cod penal)
acum sunt reabilitat de drept deoparece in termen de 3 ani nu am comis nici o infractiune? (termenul de incercare curge de la data de 01 03 2011
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:02, 9 Iunie 2014
Condamnarea a fost cu executare ?
suspendare sub supraveghere in 2010...3 ani cu termen de incercare de 8 ani
In materia reabilitării va fi mai favorabil Noul Cod penal.
Ultima modificare: Luni, 9 Iunie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea de drept in urma amnistiei? VenoM12000 VenoM12000 Buna, am fost condamnat in 1998 la 4 ani cu executare pentru furt calificat, chiar daca eu personal nu am furat nimic ci persoana cu care eram, ea fiind mult ... (vezi toată discuția)
Noul cod procedura penala sefu32b sefu32b Se refera cumva si la reabilitare dupa o condamnare cu suspendare? Multumesc. (vezi toată discuția)
Buna. in 13 octombrie 2016 am primit o condamnare pe vechiul ... Sé Bastien Sé Bastien Buna. In 13 Octombrie 2016 am primit o condamnare pe vechiul C.P. de 3 ani cu suspendare si 6 ani supraveghere pt purtare abuziva. Cheltuielile au fost in ... (vezi toată discuția)