avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Intoarcere executare silita AVAS contra pagubit FNI
Discuție deschisă în Executare silită

Intoarcere executare silita AVAS contra pagubit FNI

Fiind un pagubit FNI,in anul 2008 am apelat la un executor judecatoresc si a executat silit AVAS-ul .Intre timp am tot primit citatii in dosarul nr 28387/300/2010 avind ca obiect "contestatie la executare" .Acum am primit o comunicare ,prin care datorez AVAS-ului acea suma+onorariu executor,actualizata cu rata inflatiei.Mai este o zi,din cele 15 in care pot sa fac recurs.Angajind un avocat,exista vreo sansa sa contest aceasta hotarire?
Cel mai recent răspuns: avLeon , utilizator 19:50, 11 Aprilie 2014
Buna ziua
sunt in aceasi situatie.
Ce ati facut ?
Se poate castiga acest proces insa aveti nevoie de aparare. In cazul dvs. opereaza compensatia legala ca mod de stingere al obligatiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita avas ContSters134265 ContSters134265 Instanta a dispus obligarea AVAS la plata despagubirilor catre investitorii FNI conform prevederilor Sentintei Civile nr. 13732/17 decembrie 2004, astfel ... (vezi toată discuția)
Executare silita ciobi2016 ciobi2016 Buna ziua, Am facut parte dintre investitorii FNI care au intentat proces si au castigat. Deoarece AAAS fostul AVAS nu a executat de buna-voie ... (vezi toată discuția)
Pot sa trec la executarea silita a avas,in cazul fni jokayan jokayan Fac parte din procesul civil si am depus cerere la AVAS pentru despagubire ,In care ni se cere sa trecem ca: -nu doresc sa fiu reprezentat de ANI-FNI sau de ... (vezi toată discuția)