avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declaratia concubinei ca si martor acuzator
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declaratia concubinei ca si martor acuzator

Buna ziua as dori sa stiu daca declaratia concubinei ca si martor acuzator este luata sau ar trebui luata in considerare de organele de ancheta sau de judecator .Multumesc
Da, declaratia concubinei dumneavoastra poate fi luata, in cadrul procesului penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie politie fan123 fan123 Buna ziua, Daca ma puteti ajuta cu un sfat va rog, va prezint problema sumarizata: Am primit o citatie pe numele meu. Dupa ce am sunat la numarul de telefon ... (vezi toată discuția)
Ce face un judecator daca constata o infractiune care nu a fost cuprinsa in capetele de acuzare? gev gev Buna seara, as vrea sa stiu ce se intampla daca in timpul procesului judecatorul afla de infractiuni care nu au fost specificate in capetele de acuzare? Le ... (vezi toată discuția)
Martor up - accesul la dosar dis80 dis80 Buna ziua, Mi s-a solicitat declaratia ca martor intr-un dosar de frauda deschis impotriva unui client al bancii. Eu nu am aflat de aceasta decat dupa ce ... (vezi toată discuția)