avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... greseala revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

greseala revisal

am avut un salariat care si-a dat demisia iar preavizul a expirat in 13.01.2014 si la inchiderea cim- ului am uitat sa ii modific salariul de la 800 la 850 lei. mai pot efectua modificarea acum?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 29 Ianuarie 2014
Da, exista aceasta posibilitate.

Ordine aoperatiilor este : anularea incetarii c.i.m., apoi modificarea salariului si din nou incetare c.i.m.
multumesc pentru raspuns, eu ma gandeam sa fac reactivare cim apoi modificarea salariului si din nou incetare cim , insa anularea mi se pare mai logica acum.

nu sunt consecinte acum dpdv al transmiterii ?
Intocmiti un referat prin care se constata eroarea, astfel incat sa aveti o acoperire pentru aceste rectificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - cum anulez o incetare de cim dana13 dana13 Am transmis o incetare de cim a unui angajat cu data de 19.02.2017, care avea salariul 1250. [b]Cum pot sa anulez incetarea cim-ului?[/b] Apoi modific ... (vezi toată discuția)
Omisiune inregistrare reactivare cim in revisal dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Am o mare rugaminte si mare nevoie de un raspuns urgent. Acum am observat ca am un salariat care a fost cu cim suspendat in perioada 01.01.2012 ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in revisal in mod eronat lucica crivat lucica crivat daca unui salariat i s-a incetat din greseala cim-ul cum se poate reactiva cim din nou? (vezi toată discuția)