avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... infractiune de fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

infractiune de fals

Cum incadrati juridic fapta constand in aceea ca dupa ce a falsificat un act de identitate al altei persoane, l-a folosit in fata unei primarii pentru a se produce consecinte juridice?
Cel mai recent răspuns: mariapanaite , utilizator 21:29, 31 Ianuarie 2014
Buna seara!

Fapta se incadreaza in fals material în înscrisuri oficiale si uz de fals.

Cu stima.
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2014
Sebastian Simon, Avocat
Buna seara. Va multumesc pentru raspuns. Sa stiti ca am meditat la aceasta incadrare indelung si la fel as inclina sa cred, in schimb multi considera ca este vorba despre fals privind identitatea. Ati gasit si practica judiciara in acest sens, ca eu nu am gasit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiune continuata cuziamusia cuziamusia se comite o infractiune care produce efecte juridice si prejudicii intr-o cauza, fara a fi denuntata si nici sanctionata in termenul de prescriptie de 5 ani. ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa pentru fals ganj ganj buna,as avea si eu o intrebare... imi spuneti va rog ce pedeapsa se poate primi pt semnatura falsa???? in urma cu 2 ani eu si cateva persoane aduceam masini ... (vezi toată discuția)
Delimitare juridica geomarian geomarian Buna ziua. M-ar interesa care este delimitarea juridica intre ceea ce inseamna fals si uz de fals in inscrisuri private si fals si uz de fals in inscrisuri ... (vezi toată discuția)