avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politie/Zvonuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politie/Zvonuri

Buna ziua stimatilor, Am si eu o intrebare la dumneavoastra...in orasul in care locuiesc eu am facut o mica gafa nu pot zice ca chiar gafa dar sa zicem. Vara care a trecut am umblat zi de zi cu masina prin oras si toata ziua m-am plimbat ba deal ba vale ba deal ba vale pe orice straduta oricare...si poate ca am mai stat de vorba sau m-a vazut politia si cu persoane recidiviste...dar asta nu inseamna ca ce fac ei am facut eu sau fac...doar atat salut salut si atat nu am nici o imlicare nimica. Porblema e ca acuma majoritatea din oras imi spun ca de unde am avut eu bani sa umblu toata ziua ca nu stiu ce ca fac contrabanda , am femei la produs si chesti de astea. Si sincer chiar nu am nimic nu ma ocup cu nimic ilegal...va dati seama ca nu aveti cum sa ma credeti pe mine ca cine ar fi prostut sa recunoasca daca face ceva ilegal...dar chiar nu am facut sau fac. Cum asi putea face cum asi putea afla daca sunt urmarit? Nu mai suport am ajuns sa ma irite tot sa aud ca sunt urmarit sunt urmarit etc. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 16:50, 30 Ianuarie 2014
Nu ati precizat concret cine va urmarste politia sau cei cu alte activitati ?
Daca politia realizeaza verificari,veti fi citat pentru audiere,ocazie cu care veti afla detalii
Ma scuzati...pai politia...si cine poate urmari :-?? politia...imi venea in gand sa merg la ei sa vb cu ei dar nu are nimic cred...nu rezolv nimic
daca nu ati facut nimic ilegal atunci nu aveti de ce sa va simtiti urmarit.
e oarecum normal sa intrati in atentia unora daca sunt indicii ca va merge prea bine fata de posibilitatile pe care le aveati inainte si ..... daca sunbteti si dintr-o localitate mai mica unde se cunosc toti intre ei atunci cu atat mai mult veti prezenta interes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sub acoperire abcana abcana Buna ziua.Eu vand tigari in centru,si nu sunt singurulCu politia ne impcam bine,dar de ceva timp,tot vad o persoana,are statie,pistolsi ne tot fileaza prin tot ... (vezi toată discuția)
Proces penal prea lung dumutaadrianred dumutaadrianred Buna ziua. Am citit un dosar in care un amic de al meu este inculpat. Sunt 2 persoane care au savarsit infractiuni ce privesc inselaciunea, fals in ... (vezi toată discuția)
Plangere adina79 adina79 Buna seara! Am nevoie de sprijinul dvs.! Ieri, un ofiter de la politia de frontiera, i-a spus iubitului meu ca sunt 'curva' si ca stie el foare multe despre ... (vezi toată discuția)