avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Verificare firma recrutare strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Verificare firma recrutare strainatate

Buna ziua,

Cum verificam o firma care face recrutari din strainatate pentru locuri de munca. Am fost contactat de catre o firma care isi spune [EDITAT], nu da alte detalii, ca in urma unei aplicatii pe un site de locuri de munca am fost selectat de catre un angajator din Elvetia pentru munca in domeniul hotelier. Mi-au trimis oferta de munca a angajatorului in limba romana si o serie de acte pe care trebuie sa le retrimit inapoi semnate, insa peste tot apare www.[EDITAT].com in locul firmei care face medierea intre mine si angajator, nicio adresa nimic. Pana acum nu mi-au cerut niciun comision cu exceptia unei sume de 37 de euro care cica reprezinta contravaloarea unui contract de consiliere juridica cu un avocat care sa imi reprezinte interesele peste hotare, insa speciificau ca acest document pot sa-l fac cu orice avocat licentiat pentru asta nu neaparat cu ei. Cum as putea verifica daca aceasta firma este seriosa, legala si mai ales daca interesele ei sunt cele pe care le sustine? Pentru firmele din tara stiu ca ITM-ul detine informatiile, dar pentru cele din strainatate?

Multumesc mult pentru eventualele lamuriri!
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2014
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Exemple de contracte danies danies Bună ziua, aș avea nevoie de două contracte: 1) Exemplu Contract colaborare între o Agenție de plasare forță de muncă și un angajator din ... (vezi toată discuția)
Informare adry-a adry-a Reprezint o firma de recrutare personal in tara si strainatate. Vreau sa stiu daca din punct de vedere juridic este legal sa percepem comsion si viitorului ... (vezi toată discuția)