avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am cumparat si nu primesc produsul
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am cumparat si nu primesc produsul

am cumparat, ieri , in data de 29.01.2014 de la " DOMO " 5 bucati tablete , la pretul 319 roni bucata. am inteles ca ar fi fost o greseala de pret, ( o astfel de tableta costa la alte magazine aproximativ 1500 roni ) mi se pare normal ca eu sa primesc cele 5 tablete la pretul de 319 bucata, si cine a gresit sa raspunda de greseala. e normal sa mi se zica ca, comanda nu se poate efectua datorita greselii de pret ? am impresia ca iar mi demonstreza ca traim totusi in romania... as putea sa ii dau in judecata? am sanse sa castig ? multumesc si o zi frumoasa

Alte discuții în legătură

Eroare sistem domo.ro - tableta samsung t311 Ionut.D Ionut.D Buna ziua! Ieri pe site-ul domo.ro la sectiunea tablete, modelul T311 produs de Samsung a aparut cu un pret de 319 ron (in conditiile in care pe alte site-uri ... (vezi toată discuția)
Pret derizoriu pe magazin online - trebuie onorat? bolenici bolenici Un cumparator a comandat un produs de valoare reala 2000 RON, la pretul de 1 RON afisat din greseala pe un magazin online. A comandat 40 de produse x 1 RON, ... (vezi toată discuția)