avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Factura proforma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Factura proforma

buna ziua am o grava problema am emis si depus la biroul de Inmatriculari o factura pro forma in timp ce ma aflam in insolventa si nu mai aveam dreptul de administrare al societatii mai exact de pe societate pe mine pt eliberare nr provizorii iar la nr definitive m am prezentat cu o factura de la ultimul proprietar direct pe mine facandu se si factura storno eliminand srl meu si de pe srl meu pe mine . acum m am trezit cu un dosar penal art. 290 ,291 si 215 fals uz de fals si inselaciune la ce ma pot astepta si cum ma pot apara mentionez ca a fost eroare din partea mea si toate datoriile le aveam achitate pe societate din fonduri proprii. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Fals si uz de fals izverceanu izverceanu Buna ziua,in 2008 am luat un credit ipotecar, deoarece salariul era prea mic,am facut inca o adeveinta de venit (falsa binenteles).In 2011 in urma unui ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa pentru fals ganj ganj buna,as avea si eu o intrebare... imi spuneti va rog ce pedeapsa se poate primi pt semnatura falsa???? in urma cu 2 ani eu si cateva persoane aduceam masini ... (vezi toată discuția)
Masina ema_vicky ema_vicky va multumesc pt raspunsuri de fapt acea persoana care nea spus acele probleme am aflat cu stupoare ca vroia ea masina acum am verificat noi personal la politie ... (vezi toată discuția)