avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals si uz de fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals si uz de fals

Buna ziua,in 2008 am luat un credit ipotecar, deoarece salariul era prea mic,am facut inca o adeveinta de venit (falsa binenteles).In 2011 in urma unui control la banca s-a descoperit acest lucru, eu fiind anchetata la politie unde am recunoscut aceste fapte (fasul si uzul de fals)In 19.04.2012 parchetul dispus; declinarea competentei de solutionare a cauzei sub aspectul sav. Infractiunilor prev. de art.215 alin 1,2,3 si art. 290 si 291 Cp.la Pararchetul de pe langa Judecatoria C-sebes pentru efectuarea supravegerii urmarii penale.Mentionez ca din data de 19.04.2012 nu am mai primit nimic (citatie pt proces etc)m-ar interesa termenele de prescriptie si pedepsele ptr aceste fapte dupa noul cod penal.Va multumesc.O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 17:57, 20 Decembrie 2014
Sfatul meu este sa achitati creditul pe care l-ati luat.
Cea mai grava pedeapsa este cea pentru infractiunea de inselaciune care a fost retinuta in sarcina dvs. Termenul de prescriptie pentru faptele descrise ar fi de 10 ani, conform noului cod penal. Aceasta durata se datoreaza savarsirii infractiunii de inselaciune care se sanctioneaza cu max 5 ani, pe noul cod.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals si uz de fals, termene de prescriptie izverceanu izverceanu Buna ziua,in 2008 am luat un credit ipotecar, deoarece salariul era prea mic,am facut inca o adeveinta de venit (falsa binenteles).In 2011 in urma unui control ... (vezi toată discuția)
Ordonanta kroko35 kroko35 Buna ziua Am primit de curand o amenda pentru : art.20 C.p, rap.la art.215 al.1,2,3 C.p / art.290 C.p , art.290 C.p , art.26 C.p rap.la art.291 C.p si ... (vezi toată discuția)
Contract semnat in fals al3xn01 al3xn01 Buna ziua si dupa cum am primit sfatul sa despart subiectele care le-am mai postat azi am facut asa, va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Cand ... (vezi toată discuția)