avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contract semnat in fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contract semnat in fals

Buna ziua si dupa cum am primit sfatul sa despart subiectele care le-am mai postat azi am facut asa, va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema.
Cand traia mama mea ar fi beneficiat de un credit la o anumita banca pe firma, iar ca garanti personali fiind mama mea si cica tatal meu (asa este in contract). dupa decesul mamei am aflat de acest credit tatal meu nu a fost niciodata in banca aceea, la o zi dupa decesul mamei ne-am trezit cu directoare si inca 2 si l-au luat pe tata ca stiti ca sa vedeti ca sotia a luat un credit si dvs nu ati semnat si trbuie sa semnati ca are o restanta de nu stiu cat, si daca nu o achitati pana diseara va dam afara din casa si etc, noi speriati , nemai fiind niciodata in vreun proces sau vreo problema si ingrijorati de disparitia mamei, care dupa o zi am gasit-o decedata, am mers in dupa amiaza aceea si a achitat restanta aceea, dar nu a semnat contractu !! cand ulterior am contactat un avocat, am intrat in posesia unui contract si cand stupoare contractul cica e semnat de tata !!!!!!!! dar nu e semnatura lui, am facut plangere la politie contestatie la executare, in cadrul penalului s-a facut un raport tehnic stiintific in care spune clar ca nu e semnatura tatalui, a mamei si a 2 persoane din cadrul bancii ci POSIBIL al coordonaterei de credit din cadrul bancii in prima faza sa dat NUP, iar cu contestatia la executare ne-am judecat mult timp sa facut o expertiza la inec spune ca nu se poate stabili daca e a tatalui, si in cele din urma am pierdut contestatia spunand judecatorul in sentinta desi a specificiat o declaratie a coordonatoarei de credit ca a fost audiata de judecator , cand a intrebat avocatul nostru care il aveam tata fiind in spatele av nostru cand a itnrebat daca il cunoaste sau la vazut pe tatal meu a zis nu, si CEL MAI FRUMOS a spus ca stia ca la data decesului mamei contractul nu era semnat de tatal meu desi creditul se luase cu 1 an si ceva in urma, in cele din urma judecatorul ne-a respins contestatia la executare ca chiar daca ar fi falsa semnatura tot tata sa plateasca ca e mostenitor , dar si eu sunt mostenitor , dar cum poate sa fie tras la raspundere pt o fapta falsa ? am facut recurs fara avocat aici deoarece numai am posibilitatea sa angajez unu ca dupa atatea procese numai pot , ma ajutat o persoana care e mai pe penal,(un fost procuror) am facut recursul in termen dar persoana aceasta credea ca se pot pune motivele de recurs ca pe penal intr-un memoriu special pana cu o saptamana inaintea procesului (sau ceva de genu), si motivele le-am depus mai tarziu trecuse termenul de recurs 15 zile parca, la primul termen am cerut termen de avocat , ni sa dat, ei depunand o intimpinare pt respingere ca prima pt ca nu am platit taxa de timbru (am depuso la primul termen) si pt nemotivare in termen, la primul termen ni sa dat termen de avocat , eu avand nevoie de 1 luna pt ca intre timp imi venise prima hartie de la parchet in care am facut plangere impotriva rezolutie de NUP si mia fost admisa de dna prim in care zice asa : Admiterea in parte a plangerii petentului .. impotriva rezolutiei procurorul nr din..
Infirmarea in parte a rezolutiei procurorului nr ...din ...
Trimiterea cauzei procurorului pentru a se pronunta cu privire la :
- savarsirea de catre H.G., P.S si T.N a infr. prev de art. 290, art 291 C.P
- disjungerea cauzei fata de persoanele necunoscute care au desfasurat activitatea infractionala ce se incadreaza in disp. art.290, art.291 si art 215 alin 2 CP
- inceperea urmarii penale fara de A.N sub aspectul savarsirii infractiunilor pev.de.art. 290, art.291 si art 215 alin 2 C.P
Trimiterea cauzei nou formate organelor de cercetare penala pentru completarea actelor de urmarire penala in vederea identificarii persoanelor necunoscute si antrenarea raspunderii lor penale sub aspectul infractiunilor prev. de art.290,art 291 si art 215 alin 2 C.P
Cu rezolutia asta si cu o cerere am vrut sa solicit suspendare dosarului in baza art . 244 Cod Procedura Civila.
dar d-na presedinte judecator posibil suparata si cu nervi zbiera ca nu o intereseaza nici o rezolutie nici nu sa uitat in dosar desi ceilalti 2 erau interesati sa o vada dar ea nu vrea si urla ca ne sactioneaza cu nulitatea recursului ca nu o intereseaza nici o rezolutie.
si in cele din urma ne-a respins vazand hotararea zice : CONSTATA NUL RECURSUL FORMULAT.
apoi dupa o luna cam am primit de la parchet rezolutie de NUP,
DISPUN :
1. neinceperea urmarii penale fata de H.G, P.S si T N sub aspectul savarsirii infractiunii prev si ped de art 290 si 291 din CP intrucat din probatoriul administrat nu a rezultat implicarea susnumitelor in savarsirea activitatii infractionare, iar pentru continuarea cercetarilor se impune disjungerea cauzei.
2. disjungerea cauzei in vederea continuarii cercetarilor fara de AN, sub aspectul sav. inf. prev.de art.215 al 2, 290 si 291 C.P
mai pot face cv ? ca azi am primit somatie de la executor , ca banca a dat la ofirma de recuperari, firma asta de recuperari a dat la alta si astea au duso la executor ???
mai am vreo cale de atac va rog frumos din suflet ...

Alte discuții în legătură

Reluare cercetare fals DIX DIX In urma unei plangeri penale facute pentru fals si uz de fals s-a dispus neinceperea urmaririi penale fata de invinuit inainte de aintra in vigoare Noul Cod ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare? al3xn01 al3xn01 buna seara, in primul rand si vreau sa va rog sa imi dati si mie daca se poate un sfat, deci tatal meu e dat acum spre executare de catre o banca X. problema e ... (vezi toată discuția)
Un procuror retrage masura asiguratorie , un alt procuror o mentine sammy44 sammy44 Fostul sot a detinut 2 firme de pe urma carora s-au inregistrat plangeri penale pt. infract. prev, de art.215 Cp si art, 84 din Legea 59/1934. La ambele firme ... (vezi toată discuția)