avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Biroul de credit

Buna ziua

am facut o boacana. ...o persoana fizica mi-a dat bani sa ii platesc rata asa cum fac in fiecare luna..si din ameteala i-am platit rata la o alta banca decat cea care trebuia(mentionez ca are 2 rate la doua banci diferite)..cu alte cuvinte in ianuarie i-am platit pe 05.01 rata la banca 1 si pe 15 rata tot la banca 1..si a intrat in biroul de credit din aceasta cauza #-o ....daca ea ma da in judecata ca i-am platit eronat si ca ea nu a fost rea de plata,,,demonstrand intentia de plata dar greseala a fost a mea i se poate radia incidentul din birou de credit?!...multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 23:54, 30 Ianuarie 2014
E prea curand pt a fi raportata la biroul de credite.
Practic, e o intarziere de doar 2 saptamani de la scadenta.

nu...din pacate ea le plateste la 29 de zile....deci a fost raportata la birou cu o intarziere de vreo 40 de zile..:(
Nu are cum dovedi ca acea plata trebuia facuta la a doua banca. Dar o intarziere de 40 de zile o singura data nu il va afecta la nimic. Cine il poate radia este doar banca a doua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Birou de credit ElenaEne96 ElenaEne96 Buna seara , am si eu o intrebare .. am avu un imprumut la o institutie nebancara .. am avut intarziere la plaata ratelor si am fost bagata in birou de credit ... (vezi toată discuția)
Raportare pe nedrept in biroul de credite Chilly02 Chilly02 Am avut un imprumut contractat in februarie 2015 la o banca. Am platit la zi fiecare rata, plateam unui agent. In data de 12 octombrie 2015 am platit ca de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca si firma de recuperare creante. ionutradut ionutradut Buna ziua, In anul 2010 am solicitat o refinantare la un credit de nevoi personale ,data scadenta fiind 15 ale fiecarei luni.In luna iulie ,pe data de ,12 am ... (vezi toată discuția)